Apliko për punë


Përkushtimi dhe ambicia e stafit te Atlantik për ti ofruar klientëve tanë një shërbim sa me cilësor , është rruga jonë drejt suksesit. Ky progres i arritur është frut i punës se punonjësve tanë , dhe gjithashtu rëndësisë së  veçantë që i kushtohet  rekrutimit të personave me përgatitjen dhe ambicien e duhur dhe zhvillimit personal duke nxitur potencialin e çdo punonjësi.

Për te aplikuar per cdo vend vakant pune në Atlantik , jeni të mirëpritur të dërgoni CV-në tuaj në email-n tonë  info@atlantik.com.al .

Stafi ynë do t’ju kontaktoj në kohën me të shpejtë!

 

Shoqëria e sigurimeve “Atlantik” Sh.a është shoqëria e tretë private e hapur në tregun e sigurimeve ne Shqiperi.

Tel: +355 4 2230 506

Fax: +355 4 235 088

Nipt: K11807008V

Rr "Themistokli Gërmenji" No. 3/1