FORMULARI I PERLLOGARITJES SE CMIMIT TE SIGURIMIT NGA ZJARRIT DHE TERMETI

Apliko

Sigurime për…

Aksidentet dhe Shëndetin

Shiko sigurimet për Aksidentet dhe Shëndetin

Marinën

Shiko Sigurimet Për Marinën

Mjetet Motorike

Shiko Sigurimet për Mjetet Motorike

Garancitë

Shiko Sigurimet Për Garancitë

Pasurinë dhe Biznesin

Shiko Sigurimet për Pasurinë dhe Biznesin

Sigurimi i Avioneve dhe Helikopterave

Shiko Sigurimet e Avioneve dhe Helikopterave
bacground-atlantik - copy


Sigurimi nga te gjitha rreziqet ne ndertim (CAR), mbulon punimet e ndertimit...

Sigurimet
inxhinierike

Paketat e sigurimit

Image is not available
bacground-atlantik - copy - copy
Image is not available


Zbuloni PSE ATLANTIK siguron më së miri jetën dhe biznesin tuaj

Pse Atlantik?

Sigurimi komercial

bacground-atlantik - copy - copy - copy
Image is not available


Zbuloni PSE ATLANTIK siguron më së miri jetën dhe biznesin tuaj

Pse Atlantik?

Sigurimi komercial

box-920x440-border-overlay - copy - copy

Paketat e sigurimit

Sigurimi nga te gjitha rreziqet ne ndertim (CAR), mbulon punimet e ndertimit...

Image is not available
Sigurimet Inxhinierike
box-920x440-border-overlay - copy

Sigurimi komercial


Zbuloni PSE ATLANTIK siguron më së miri jetën dhe biznesin tuaj

Image is not available
Pse Atlantik?

Kompania e sigurimeve "ATLANTIK" ofron këto shërbime për Sigurimet Monetare:

– Sigurimi i parave ne kasaforte (CIS)

– Sigurimi i parave ne udhetim (CIT)

– Sigurimi i Veprimtarise se Bankave (BBB)

Sigurimi i Përgjegjësisë

Sigurohu tani!

Shikoni paketat për sigurimin e përgjegjësisë

Kompania e sigurimeve "ATLANTIK" ofron keto sherbime për Sigurimet Monetare:

– Sigurimi i parave në kasafortë (CIS)

– Sigurimi i parave në udhëtim (CIT)

– Sigurimi i Veprimtarisë së Bankave (BBB)

Sigurimi i Përgjegjësisë

Sigurohu tani!

Shiko paketat për sigurimin e përgjigjësisë

background
Image is not available
Kompania e sigurimeve "ATLANTIK" ofron këto Shërbime për Sigurimin e Veprimtarise se Bankave:

- Sigurimi i parave ne kasaforte (CIS)

- Sigurimi i parave ne udhetim (CIT)

- Sigurimi i Veprimtarise se Bankave (BBB)

Shikoni paketat për sigurimin e përgjegjësisë

Sigurimi i Përgjegjësisë

Sigurohu tani!

Shoqëria e sigurimeve “Atlantik” Sh.a është shoqëria e tretë private e hapur në tregun e sigurimeve ne Shqiperi.

Tel: +355 4 2230 506

Fax: +355 4 235 088

Nipt: K11807008V

Rr "Themistokli Gërmenji" No. 3/1